[ újdonságok

FINN-UGOR KOMBI WELLNESZ

Finn Jakuzzi- Magyar dézsa design.
Jó kis kombi😁
Kicsit más mint a szokványos, de éppen ezért passzol olyan jól a Ki-kötő-be.
A kis cuki egy különleges kétszemélyes prémium kategóriás üvegszálas dézsa, ami funkciójában inkább jakuzzi, mert pezseg, világít és a hygénia feltételeknek tökéletesen megfelel.
🛀A vizet MINDEN vendég után, de legkésőbb 3. éjszaka után lecseréljük, ezt a jakuzzi mérete lehetővé teszi.
💚ÖKO-logikusan is igyekszünk továbbra is figyelmesek maradni és a környezetünket próbáljuk óvni azzal, hogy a víz nem vegyszerezett így másodjára is felhasználásra kerül, ugyanis a virágokat ezzel locsoljuk.
A Ki-kötő Jakuzzi különleges kis romantikus Ki-kötős design-nal a nádfedeles pajta éke, ahol hangulatos és védett helyen tudtok lazulni és romantikázni.
EGYEDÜL. A Nagyház azaz a Rezidencia párok foglalása esetén nem foglalható, így tiétek az egész porta, a zavartalan nyugalom. 2023 Szeptemberén pár lépésre a jakuzzitól egy finn országól származó infraszauna vár rátok. Kis hangulatos belső térben a nádfedeles pajta legújabb ékessége. 
Jakuzzi-dézsa

A gyerekszoba újraálmodva

Az emeletes ágyas gyerekszobát 2023 januárjában felváltotta egy különleges hangulatú kétágyas szoba.

Mint egy kis kuckó, az 1920as évek hangulatát tükrözi, az angolzöld és arany színeit magáraöltve. A két hattyúnyak ágy a házunk öröksége, amit funkcionálisan újjá alakítottunk, ezzel is megvörízve a hagyományokat. A szoba éke az arany madárka, akinek 2023-ban közösen keresünk nevet vendégeinkkel.

Zöldszoba
Zöldszoba
Zöldszoba
Zöldszoba
A zöldszoba madárkája
Micsoda szemek..