[ A ki-kötő rezidencia

A házat Öko-ART stílusban rendeztük be, igyekezve az újrahasznosításra törekedve és merész ötleteket belecsempészni minden helyiségbe. A trombita a lámpa, az asztal egy dob, és a hintaszék is Porsche ülés..sok kis szösszenet 
ámulni, kikapcsolódni, új gondolatokat és álmokat szőni.

A nappali

A ház lelke ahol pezseg az élet, lobog a tűz a kandallóban és összebújik a család apraja naggya. Kedvenc hely a kandalló fűtött zuga ahol a lazulás garantált.

A mancsosoknak a padlófűtés melege, olvasni vágyóknak kis könyvtárunk nyújt nyugalmas órákat. Mindez hangulatos világítás társaságában. Persze a TV, Wii és üvegszálas Wi-fi is megtalálható.

A családi hálószoba

Isten hozott a családi szobában. A falról gyermekeink és százelői rokonaink köszöntenek benneteket. Otthon vagytok. A Franciaágy nagy és kényelmes. Az íróasztalnál akár pár órás home-office-ra is lehetőséged van. A kis gardróbhelyiségben elfér minden amit magaddal hoztál. A baba vagy gyerekágy ill. egy pótágy ide is áthelyezhető.

Megtaláltad a kisinasokat? Ehhez a szobához külön bejáratú fürdőszoba ill. WC tartozik. 

A romantikus hálószoba

 Kettecskén tökéletes. Nagy franciágy, olvasó sarok és egy gardróbszekrény, kellemes fény és az ablak alatt illatozó szőlőfürtök köszöntenek.

A legnyugisabb szoba ahol a délutáni szundi zavartalan. Itt is elfér egy babaágy.

A zöld szoba

A mesés szoba a tinik kedvence, hiszen ez egy tökéletes hely elbújni, az ajtó mögötti világot felfedezni. A1920as évek hangulata a különleges hangulatot áraszt. Nagyszülöknek is tökéletes hely ahol ismét felelevenedhetnek a régi szép emlékek. 

KÉT EGYSZEMÉLYES ÁGY:
90 x200 as méretben

 

Konyha és étkező

  • Ahol együtt alkot az egész család. A konyha teljesen felszerelt, főzésre és sütésre alkalmas. Edényeken és egyéb konyhai berendezési tárgyakon kívül mosogatógépet, mikrohullámú sütőt, kávéfőzőt (kotyogós és filteres), kenyérpiritót ill. vízmelegítőt ill.turmixgépet is találhattok. 

  • Amíg a Nagyok fincsi dolgokat varázsolnak addig a Kicsik a családi asztalnál kártyázhatnak.. együtt.. a nagy fali óra alatt repül az idő. 

Fürdőszobák

 

A 70 éves tükrök, nagyi szekrénye találkozik  a modern technikával. Két fürdőszoba padlófűtéssel és törölközőmelegítővel. Mindegyik nagy tusolóval és WC-kel. A hajszárítók, finom szappanillat és mindenkinek kisebb és nagyon puha törölközők. 

Ha babával érkeztek babakád természetesen helyben rendelkezéstekre áll.

 

A ház fekvése

A főépület alapterülete